Afspraak

Afspraak

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdagdi 08:30-12:00 13:00-17:30
Woensdagwo 08:30-12:00 13:00-17:30
Donderdagdo 08:30-12:00 13:00-17:30
Vrijdagvr 08:30-12:00 13:00-20:00
Zaterdagza 08:00-13:00

Werkwijze

Als u contact met ons opneemt maken wij binnen 5 werkdagen een afspraak met u voor een kennismakinggesprek. Tijdens dit gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen. In een speciale privacy ruimte in onze salon, bij u thuis, of in het ziekenhuis, word met veel aandacht gezocht naar het juiste model en de mooiste haarkleur die het beste bij u past.

Ook kijken wij meteen na hoe u verzekerd bent en wat de vergoeding is die u van u verzekeraar ontvangt. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is een medische verklaring van een arts en uw verzekeringspasje.

Als wij het door u gekozen haarwerk niet op voorraad hebben zullen wij deze bestellen. Een confectie haarwerk hebben wij binnen 2 werkdagen binnen. Een maatwerk haarwerk heeft een levertijd van ongeveer 12 weken. Zodra het haarwerk binnen is nemen wij contact met u op om het haarwerk passen. Bij een perfecte match knippen en modelleren wij uw haarwerk zo, dat u met een tevreden en persoonlijk kapsel naar huis gaat.

Het kan zijn dat u een haarwerk heeft uitgezocht, maar nog niet zeker weet of en wanneer u het nodig gaat hebben. Dit is bij ons geen enkel probleem. Wij zoeken een passend haarwerk met u uit en reserveren deze voor u. Het haarwerk blijft dan bij ons, kosteloos, een maand in de salon gereserveerd voor u.

Op het moment dat u het door u goedgekeurde haarwerk in ontvangst heeft genomen ,ontvangt u van ons een factuur. Het deel wat door de verzekering wordt vergoed zullen wij voor u declareren, maar u kunt dit desgewenst ook zelf doen.

Pagina delen:

Impressie

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

De salon koffiehoek - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl