Afspraak

Afspraak

Openingstijden

Openingstijden

Dinsdagdi 08:30-12:00 13:00-17:30
Woensdagwo 08:30-12:00 13:00-17:30
Donderdagdo 08:30-12:00 13:00-17:30
Vrijdagvr 08:30-12:00 13:00-20:00
Zaterdagza 08:00-13:00

Keurmerk

Hem & Haarstijl is een gediplomeerd lid van de sectie Anko Haarwerkspecialisten. Dit betrouwbare keurmerk van de Koninklijke ANKO garandeert dat diensten, vaardigheden, producten en kennis van de haarwerker voldoen aan alle eisen die je van een haarwerkspecialist mag verwachten.

Dit keurmerk biedt de consument de garantie dat diensten en ook haarwerken (pruiken) voldoen aan eisen die zijn opgesteld door deze branchevereniging en erkend worden door zorgverzekeraars en andere maatschappelijke instellingen, die belang hechten aan kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en transparantie voor haarwerk in het algemeen. De eisen waaraan leden van de vereniging moeten voldoen, zijn openbaar toegankelijk via de website www.anko.nl. Een gecertificeerd ANKO haarwerkspecialist geeft de garantie dat een consument:

• Geadviseerd wordt in mogelijkheden van alle soorten van haarwerken.

• Het specialisme "confectie" haarwerk en "maat" haarwerk of een combinatie hiervan duidelijk openbaar herkenbaar is en wordt uitgelegd.

• Bij ontevredenheid in prijs, dienst of product kan reclameren bij het gecertificeerde ANKO haarwerkspecialist-lid voor schadeloosstelling.

• Bij afwijzing van de klacht, ook de schadeloos stelling bij de Keurmerkvoerder ANKO haarwerkspecialist kan indienen.

Naast het lidmaatschap van Anko Haarwerkspecialisten is Hem & Haarstijl ook lid van de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC). Bij Hem & Haarstijl staat de tevredenheid van de klant centraal. Ons motto is dan ook; "wij zijn pas tevreden als u tevreden bent". Ondanks de geleverde inspanningen kan het zijn dat u niet tevreden bent over door ons geleverde dienst en/of product. Mocht het zo zijn dat wij er gezamenlijk niet uitkomen, dan kan de geschillencommissie hierin in bemiddelen. Een uitspraak van deze commissie zal bindend zijn voor zowel Hem & Haarstijl als u als consument.

Pagina delen:

Keurmerk ANKO Haarwerkspecialisten - Hem & Haarstijl

Impressie

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

De salon koffiehoek - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl

Voorbeeld haarwerken - Hem & Haarstijl